ZON

Het verduurzamen van uw sportaccommodatie kan door het verminderen van het  energieverbruik maar ook door het zelf duurzaam opwekken van energie. SPORT Technologies levert oplossingen voor het duurzaam verlichten van uw accommodatie en het opwekken van energie door middel van zonnepanelen. Wij hebben 2 merken in ons portfolio, waaronder Solarwatt, een top product van Europese bodem. 

Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals TÜV en VDE onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen onder alle omstandigheden. Aangetoond is dat de panelen geschikt zijn voor onder andere zilte omstandigheden aan de kust, en een uitzonderlijk hoge wind- en sneeuwbelasting kunnen weerstaan.

De nieuwe generatie zonnepanelen van Solarwatt vormt de nieuwe maatstaf. Dankzij deze maatstaf staan wij garant voor een optimale brand- en krasbestendigheid. De zonnepanelen zijn bestand tegen hoge belastingen en bieden aanzienlijk meer bescherming tegen temperatuurwisselingen, vocht en andere natuur-invloeden. Dankzij deze voordelen hebben onze zonnepanelen van Solarwatt een levensduur van meer dan 25 jaar. U profiteert van een maximale opbrengststabiliteit die met gebruikelijke zonnepanelen niet wordt bereikt.

De  zonnepanelen van Solarwatt hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm ligt. Het resultaat: een hogere betrouwbaarheid vanaf dag 1 en tot 33% toename van de levensduur. Door het mooie design en het geavanceerde ontwerp zijn de zonnepanelen daarnaast een elegante toevoeging voor elke sportaccommodatie. Bovendien bieden wij een toonaangevende garantie op het product en het vermogen.

Het tweede product in ons portfolio is van Sharp, ook een zeer grote en betrouwbare leverancier in de zonnepaneelmarkt en levert eveneens een top product met een hoge opbrengst. Afhankelijk van uw situatie bekijken we welk product het beste bij uw sportaccommodatie past en geven een advies op maat.

Welke keuze u uiteindelijk maakt is aan u. Er is geen verkeerde keuze. Beide producten worden professioneel geïnstalleerd door Breman installatietechniek. De Breman Installatiegroep is één van de grootste partijen in de installatiemarkt. Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in nieuwbouw, bestaande bouw en utiliteitsbouw.

© COPYRIGHT - SPORT TECHNOLOGIES