RTV Quirijn Tilburg kiest voor LICHT² LED verlichting

Het gehele tennispark bij tennisvereniging RTV Quirijn in Tilburg wordt voorzien van LICHT2 LED armaturen van SPORT Technologies. “Wij waren al een geruime tijd bezig met het bestuderen van de mogelijkheden op het gebied van LED verlichting”, aldus Theo Bootsma (Vice-Voorzitter) en Leo Hopstaken (Penningmeester). “Wij hebben daarbij zelfs een onafhankelijke adviseur ingeschakeld om ons te adviseren. Deze samenwerking bleek echter geen succes aangezien de geadviseerde LED armaturen veel te zwaar waren voor onze bestaande masten. Wij waren hierdoor genoodzaakt om zelfstandig onderzoek te doen naar LED armaturen die wel geschikt waren voor onze standaard lichtmasten van slechts 10 jaar oud.”

“Na een bestuursvergadering is er unaniem besloten om samen met SPORT Technologies deze grote operationele opdracht aan te gaan. Belangrijkste redenen waren dat de LICHT2 LED armaturen maar slechts 15 kilogram wegen i.p.v. de 32 kilogram van de eerder gekozen partij. Daarnaast wordt het gehele armatuur volledig door SPORT Technologies zelf ontworpen en gefabriceerd. Zelfs de bediening, printplaten en aluminium behuizing worden in eigen beheer vervaardigd. Wij hebben met een delegatie het kantoor en de productieruimte van SPORT Technologies bezocht, waar we erg van onder de indruk waren. Aangezien men de volledige productie zelf in eigen hand heeft, kan men de kwaliteit leveren die wij als eind-gebruiker wensen. Daarnaast gaf ons de standaard 10 jaar garantie veel vertrouwen”.

“In goed overleg met het RvO hebben wij het eerder gekregen hogere subsidiebedrag teruggestort en het nieuwe bedrag binnen 3 dagen ontvangen. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de samenwerking tussen ons en SPORT Technologies en zien er dan ook naar uit om te kunnen spelen onder de LICHT2 LED armaturen.

Meer nieuws:

© COPYRIGHT - SPORT TECHNOLOGIES