OVER SPORT TECHNOLOGIES

SPORT Technologies is ontwikkelaar en producent van verduurzamings- producten voor zowel binnen- als buiten sport accommodaties. Door de unieke samenwerking met onze partners op het gebied van infrastructuur en installatietechniek zijn wij de enige in Nederland die een totaalpakket aanbieden op het gebied van verduurzaming waaronder LED veld- en zaalverlichting, zonnepanelen, zonneboilers en isolatie. Wij leveren duurzaamheidsoplossingen met een uitermate groot bedieningsgemak, op maat geprogrammeerd en van Hollandse bodem.

Onze organisatie beschikt over een eigen research & development afdeling, waar onze ontwikkelaars en specialisten continue werken aan innovaties. Hierdoor lopen wij voorop in de markt en kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Op onze moderne locatie in Zeewolde heeft u de mogelijkheid om onze demoruimte te bezoeken, waarbij u op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming. Interesse in de verschillende manieren voor het verduurzamen van uw sportvereniging?

Wij informeren u graag over de meest geschikte mogelijkheden voor uw sportvereniging, om samen met u een duurzaamheidoplossing op maat te creëren.

© COPYRIGHT - SPORT TECHNOLOGIES