LICHT2 VOOR VOETBALVELDEN

Voetbalverenigingen zijn zich ervan bewust dat het verduurzamen van sportaccommodaties steeds belangrijker wordt. Als sportliefhebber wilt u met het beste materiaal werken voor uw vereniging om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Deze visie hanteren wij ook binnen SPORT Technologies, daarom ontwikkelen en produceren wij in Nederland, onze eigen armaturen exclusief voor het gebruik op voetbalvelden. Er wordt hierbij rekening gehouden met de hoogte van zowel nieuwe als bestaande masten, de situatie van de velden ten opzichte van eventueel naburige gebouwen en tevens met de KNVB-klasse waaraan de LED verlichting dient te voldoen.

De research & development afdeling van SPORT Technologies werkt continue aan innovaties en maakt gebruik van de laatste technieken op het gebied van LED verlichting en voedingen. Hierdoor kenmerken onze armaturen zich door een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst (lichtstroom) per Watt vermogen en een zeer laag gewicht. Daarnaast hebben de voedingen geen inrush-stroom waardoor een lagere aansluitwaarde voor uw sportvereniging te realiseren is. Tevens zijn de LED armaturen ontworpen om bestaande armaturen eenvoudig één-op-één te vervangen. Daardoor zijn er geen aanvullende investeringen noodzakelijk in kabels of masten. Mede door het speciaal ontworpen optische design worden de tennisbanen optimaal belicht, wat het zicht en het vermogen om bewegingen waar te nemen sterk verbeterd. Dit zorgt voor een betere wedstrijd-beleving voor de spelers en het publiek.

De aansturing van het verlichtingsniveau van de LED armaturen kan aangepast of gedimd worden zonder dat de gelijkmatigheid en kwaliteit wordt aangepast. Hierdoor kunnen extra aanvullende besparingen gerealiseerd worden. De aansturing vindt plaats door gebruik te maken van de bestaande infrastructuur, het bedienen via de PC of met een applicatie op de smartphone. Tevens biedt SPORT Technologies de mogelijkheid voor het koppelen van de aansturing met de KNVB ClubApp en diverse andere applicaties.

Elke sportvereniging wordt aangesloten op de SPORT Technologies Management Console waar informatie beschikbaar is over het energieverbruik en de status van u nieuwe LED verlichting. Tevens heeft u de mogelijkheid om de LED verlichting te dimmen en/of een gedeelte van het veld te verlichten. De makkelijk te bedienen applicatie geeft u volledige controle om extra besparingen te realiseren, door onder andere tijdschema’s en de intensiteit van de verlichting te bepalen.  Door verschillende rechten toe te kennen per individu, zoals bijvoorbeeld trainers, wedstrijdsecretariaat en accommodatie-beheerders, kan de verlichting eenvoudig en op afstand bediend worden. U ontvangt een rapportage over gebruik en kosten per week, maand en jaar. Tevens is er de mogelijkheid voor een alarmering bij vergeten van het uitschakelen en een auto shut-off. Het beheer van het Management Console vind plaats in een beveiligde omgeving via de server van SPORT Technologies.

DOCUMENTATIE

LICHT2 De volgende generatie LED verlichting voor voetbalaccommodaties is nu leverbaar

LICHT2 CE Declaration of Conformity

© COPYRIGHT - SPORT TECHNOLOGIES