LICHT2 VOOR OUTDOOR SPORTEN

Sportverenigingen zijn zich ervan bewust dat het verduurzamen van sportaccommodaties steeds belangrijker wordt. Als sportliefhebber wilt u met het beste materiaal werken voor uw vereniging om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Deze visie hanteren wij ook binnen SPORT Technologies, daarom ontwikkelen en produceren wij in Nederland, onze eigen armaturen exclusief voor het gebruik op tennisbanen.

Er wordt hierbij rekening gehouden met de hoogte van zowel nieuwe als bestaande masten, de situatie van de banen ten opzichte van eventueel naburige gebouwen en tevens met de klasse waaraan de LED verlichting dient te voldoen.

De research & development afdeling van SPORT Technologies werkt continue aan innovaties en maakt gebruik van de laatste technieken op het gebied van LED verlichting en voedingen. Hierdoor kenmerken onze armaturen zich door een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst (lichtstroom) per Watt vermogen en een zeer laag gewicht. Daarnaast hebben de voedingen geen inrush-stroom waardoor een lagere aansluitwaarde voor uw sportvereniging te realiseren is. Tevens zijn de LED armaturen ontworpen om bestaande armaturen eenvoudig één-op-één te vervangen. Daardoor zijn er geen aanvullende investeringen noodzakelijk in kabels of masten. Mede door het speciaal ontworpen optische design worden de tennisbanen optimaal belicht, wat het zicht en het vermogen om bewegingen waar te nemen sterk verbeterd. Dit zorgt voor een betere wedstrijd-beleving voor de spelers en het publiek.

© COPYRIGHT - SPORT TECHNOLOGIES