LICHT2 VOOR INDOOR SPORTEN

Sportverenigingen zijn zich ervan bewust dat het verduurzamen van sportaccommodaties steeds belangrijker wordt. Als sportliefhebber wilt u met het beste materiaal werken voor uw accommodatie om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Deze visie hanteren wij ook binnen SPORT Technologies, daarom ontwikkelen en produceren wij in Nederland, onze eigen armaturen exclusief voor het gebruik in sport- en blaashallen.

De LICHTLED armaturen leveren een optimaal lichtbeeld op elke ondergrond op hoogtes tot wel 25 meter. Door de zeer hoge lumen per watt output verhouding is de lamp zeer energiezuinig.

De research & development afdeling van SPORT Technologies werkt continue aan innovaties en maakt gebruik van de laatste technieken op het gebied van LED verlichting en voedingen. Hierdoor kenmerken onze armaturen zich door een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst (lichtstroom) per Watt vermogen en een zeer laag gewicht. Daarnaast hebben de voedingen geen inrush-stroom waardoor een lagere aansluitwaarde voor uw sportvereniging te realiseren is. Tevens zijn de LED armaturen ontworpen om bestaande armaturen eenvoudig één-op-één te vervangen. Daardoor zijn er geen aanvullende investeringen noodzakelijk in kabels of masten. Mede door het speciaal ontworpen optische design worden de tennisbanen optimaal belicht, wat het zicht en het vermogen om bewegingen waar te nemen sterk verbeterd. Dit zorgt voor een betere wedstrijd-beleving voor de spelers en het publiek.

© COPYRIGHT - SPORT TECHNOLOGIES