Tweede Divisie club GVVV scoort met LICHT² LED verlichting

Tweede divisie club GVVV speelt vanaf aankomend seizoen al haar wedstrijden onder LICHT2 LED verlichting van SPORT Technologies. De club die op het hoogste amateurniveau uitkomt is zeer verheugd met de nieuwe verlichting. Naast het hoofdveld waar ruim 300 lux wordt gehaald worden de overige 3 velden ook voorzien van LED verlichting.

“Wij waren al een geruime tijd bezig met het bestuderen van de mogelijkheden op het gebied van LED verlichting”, aldus Henny Prins (Facilitair Manager) “Wij hebben na een bestuursvergadering besloten om samen met SPORT Technologies deze grote operationele opdracht aan te gaan. Belangrijkste redenen waren dat de LICHT2 LED armaturen volledig door SPORT Technologies worden ontworpen en gefabriceerd. Zelfs de bediening, printplaten en aluminium behuizing worden in eigen beheer vervaardigd. Omdat men de volledige productie zelf in eigen hand heeft, kan men de kwaliteit leveren die wij als eindgebruiker wensen. Daarnaast gaf ons de standaard 10 jaar garantie veel vertrouwen”.

“Aangezien de voorbereiding van het nieuwe seizoen al voor de deur staat is besloten om eerst het hoofdveld te installeren. De spelers viel het direct op dat de nieuwe verlichting aan stond. Zij zien nu naast de bal ook de lijnen en (mede)spelers veel beter. Daarnaast verzorgt de LED verlichting voor een betere wedstrijd beleving bij het publiek”.

Meer nieuws:

© COPYRIGHT - SPORT TECHNOLOGIES