Vacature: Accountmanager Binnendienst SPORT Technologies

SPORT Technologies is de verduurzaming- en verlichtingsspecialist voor zowel binnen- als buitensport accommodaties. Wij ontwikkelen, fabriceren en installeren LED verlichting voor sportaccommodaties. Door de unieke samenwerking met onze partners op het gebied van infrastructuur en installatietechniek zijn wij de enige in Nederland die een totaalpakket aanbieden op het gebied van verduurzaming. Voortdurend zijn wij bezig met nieuwe ontwikkelingen en innovaties voor in de sportwereld. Wij zijn een energiek/snel groeiend bedrijf en zoeken daarom iemand die ons komt ondersteunen. Het afgelopen jaar is SPORT Technologies zeer snel gegroeid mede door de eigen ontwikkeling en productie van LED armaturen exclusief voor sportaccommodaties, LICHT2 ‘De volgende generatie’ LED verlichting.


Om ons team aan te vullen zoeken wij daarom een parttime (24 uur)

Accountmanager Binnendienst SPORT Technologies


Competenties:

Ben je proactief, ondernemend, klantgericht en een echte teamspeler? Beschik je over sterke communicatieve en contactuele vaardigheden en werk je gestructureerd? Houd je van uitdagingen en het ontdekken van nieuwe markten en opdrachtgevers? Kun je je verplaatsen in de belangen van sportaccommodaties, sportverenigingen en gemeenten? Word je enthousiast en gemotiveerd door ambitieuze maar realistische targets? En krijg je een “kick” van een succesvol verkooptraject? Dan ben jij misschien wel de nieuwe accountmanager binnendienst van SPORT Technologies!

SPORT Technologies biedt jou:
   Gedreven en ondernemende collega’s in een (snel) groeiend en dynamisch bedrijf
   Veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
   Passend salaris en goede provisieregeling
   en nog veel meer!

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via 036-3031391. Herken jij je in de vacature? Verkoop jezelf en zet SPORT Technologies en jezelf “in het licht” en stuur jouw sollicitatie naar info@sport-technologies.nl

Wij laten ons graag verrassen!

Meer nieuws:

© COPYRIGHT - SPORT TECHNOLOGIES