Klaar voor het ‘nieuwe normaal’?

De volgende stap naar het nieuwe normaal is gisteren weer gezet. Kinderen kunnen langzaam weer naar school, kappers en winkels mogen hun deuren na weken weer openen en na de junioren mogen sinds maandag ook de senioren de trainingen op alle sportverenigingen (m.u.v. contactsporten) hervatten. Ondanks het nog steeds gesloten blijven van de kantines en andere maatregelen om de veiligheid te blijven waarborgen, ontstaat er weer gecontroleerde reuring op de verenigingen.

Dit betekent ook dat de verenigingen weer kosten gaan maken zonder dat er inkomsten van de bar binnenkomen. ’s Avonds gaat de verlichting weer aan en vervolgens ziet de vereniging de energierekening weer oplopen. Maar het is ook geen optie om de verlichting uit te laten, want de vereniging wil toch zijn leden de mogelijkheid bieden om weer te sporten. Wat nu?

In plaats van te treuren om de kosten moet je als vereniging kansen durven aanpakken! Durf op lange termijn te denken en deze energiekosten te drukken. Het beste middel, vervang de oude veel verbruikende verlichting voor onze energiezuinige LICHT2 LED verlichting. Bespaar gemiddeld minimaal 55% op de energiekosten en verdien de investering zo in enkele jaren alweer terug. Met gebruik van het SPORT Technologies Management Console kan de verlichting op afstand aangezet en zelfs gedimd worden. Zo kunnen de kantines gesloten blijven maar kan er toch nog geld bespaard worden. Tennis Vereniging De Delftse Hout had dit al eerder ingezien en heeft alle verlichting op het sportpark vervangen voor onze LICHT2 LED verlichting. Zij verwelkomen nu met veel plezier alle leden weer terug op hun prachtige duurzaam verlichte tennispark.

Maak ook uw sportvereniging klaar voor een nieuw duurzaam normaal!